Comiats de solter originals Girona


Comiats de solter originals Girona – Passar-ho bé. Aquest és l’objectiu. Si de veritat vols sorprendre a la penya, en Musibodas et presentem algunes idees originals que no deixaran a ningú indiferent.

Comiats de solter originals Girona

Idees originals!

Aquestes activitats estan pensades perquè el teu grup ho passi en gran, es poden contractar individualment o en paquets, i que te les podem oferir en diferents punts de Girona, com Lloret de Mar, Platja d’Aro, Tossa de Mar o L ‘ Estartit.

Aquí et van algunes propostes:

  • El teu cunyat té vertigen? Perfecte: li anem a preparar una volta en globus. Total, només es puja entre 1500 i 2000 metres. El servei inclou brindis amb cava i una graellada de carn quan acaba el viatge, perquè us recupereu.
  • Vols un regal original per a la núvia? Què et sembla un book de la mà d’un dels més prestigiosos fotògrafs de moda? El passareu d’allò més bé posant i l’àlbum queda com un record per sempre. Remátalo amb un Beauty party i et queda una tarda de cinema.
  • ¿Se’t queda petita Girona? Tranquils, tenim serveis a Benidorm, a Marbella, Benalmádena, Mojácar, Eivissa … ¿Se’t queda petita Espanya? Doncs res: Bucarest, Praga, Londres, Roma, etc … On hi ha conya, aquí estem nosaltres.
  • Saps el que és el túnel del vent? Doncs és com tirar-se en paracaigudes, però sense risc de donar-se una llet i liar-molt grossa. Arribas pots veure alguna foto si et vols fer una idea.
  • Això de la stripper està molt bé, però … què tal ficar al nuvi en una piscina de xocolata amb dos (millor tres, per favor) strippers. No t’ho creuràs, però algunes d’aquestes noies són molt dolentes i en alguns casos es pugen sobre del nuvi sense demanar permís.

Tenim moltes idees, només has de trucar-nos, de seguida vas a notar la diferència T’esperem!

Comiats de solter originals Girona