Avís legal


Segons el que estableix la LSSICE 34/2002 l’informem que les dades obtingudes per mitjà de la present pàgina web s’ajusten a les obligacions i requisits dimanats de la LOPD 15/99. A més li informem que el titular és Sergio Lucas Franco, a l’adreça C / Cristóbal de Franchy 18, Edifici Oasis Or, Porta 35, 38300 La Orotava. Per a qualsevol aclariment o consulta pot posar-se en contacte amb nosaltres al 922325536 o bé per correu ordinari a l’adreça postal esmentada.

Acceptació de Termes

Els serveis que Sergio Lucas Franco descriu i / o subministra a la web estan subjectes als següents termes d’ús:

Sergio Lucas Franco es reserva el dret d’actualitzar aquests termes d’ús sense previ avís. A la versió més actualitzada d’aquests termes podrà accedir usant l’enllaç disponible a la web com “Avís legal i Condicions d’ús.”

Per l’accés a la web se li atribueix la condició d ‘ “Usuari del Web” (en endavant, “l’Usuari”) i implica l’acceptació plena i sense reserves de totes i cadascuna de les disposicions incloses en aquest Avís Legal en la versió publicada per Sergio Lucas Franco en el moment mateix en què l’Usuari accedeixi a la web.

En conseqüència, l’Usuari ha de llegir atentament el present Avís Legal en cadascuna de les ocasions en què es proposi utilitzar la Web, ja que aquell pot patir modificacions. Posem a disposició de l’Usuari diferents mitjans de contacte, que podrà trobar a la secció de contacte de la web.

Amb Caràcter General

Sergio Lucas Franco informa que la pàgina web http://despedidasgirona.eu té per objecte facilitar, al públic en general, el coneixement de les activitats que aquesta empresa realitza i dels productes i serveis que presta.

Sobre l’Accés i els Continguts

Sergio Lucas Franco es reserva la facultat d’efectuar, en qualsevol moment i sense necessitat de previ avís, modificacions i actualitzacions de la informació continguda en la web o en la configuració i presentació d’aquesta.

Sergio Lucas Franco no garanteix la inexistència d’errors en l’accés al web, en el seu contingut, ni que aquest es trobi actualitzat, encara que desenvoluparà els seus millors esforços per a, si escau, evitar-los, resoldre’ls o actualitzar-los.

Limitació a l’ús personal i no comercial

L’Usuari es compromet a utilitzar la Web i els Serveis de conformitat amb la llei, el present Avís Legal, i altres avisos, reglaments d’ús i instruccions posats en el seu coneixement, així com amb la moral i els bons costums generalment acceptats i l’ordre públic.

Queda prohibit transmetre o enviar a través de la Web qualsevol contingut il·legal o il·lícit, virus informàtics, o missatges que, en general, afectin o violin drets de Sergio Lucas Franco o de tercers. La utilització no autoritzada de la informació continguda en aquesta web, així com la lesió dels drets de Propietat Intel·lectual o Industrial de Sergio Lucas Franco, donarà lloc a les responsabilitats legalment establertes.

Avís específic sobre software disponible en aquest lloc web

Sergio Lucas Franco pot subministrar des de la web la possibilitat de descarregar programari de tercers. Aquestes eines pertanyen als seus fabricants i, per tant, Sergio Lucas Franco no respondrà de cap conseqüència, dany o perjudici que poguessin derivar de l’ús d’aquest programari. L’ús d’aquest programari estarà regit per la llicència d’acceptació de termes del propi programari i del seu fabricant, que, en qualsevol cas, l’Usuari haurà de llegir i acceptar prèviament a la seva instal·lació i ús.

Enllaç a llocs de terceres parts

A la pàgina de Sergio Lucas Franco es proporcionen vincles a altres pàgines web que permeten abandonar aquesta. Sergio Lucas Franco no es responsabilitza del contingut de qualsevol vincle o vincles subsegüents d’aquestes pàgines ja que no estan sota el seu control. A més aquests vincles es proporcionen amb fins pràctics i no impliquen l’acceptació o recomanació de Sergio Lucas Franco.

Protecció de Dades

Sergio Lucas Franco, de conformitat amb el que estableix la Llei Orgànica 15/1999, de Protecció de Dades de Caràcter Personal (LOPD) ia la normativa de desenvolupament, garanteix la seguretat i confidencialitat de les dades facilitades pels seus client