Av铆s legal


Segons el que estableix la LSSICE 34/2002 l’informem que les dades obtingudes per mitj脿 de la present p脿gina web s’ajusten a les obligacions i requisits dimanats de la LOPD 15/99. A m茅s li informem que el titular 茅s Musibodas Gesti贸n Integral de Eventos, S.L., a l’adre莽a C / Crist贸bal de Franchy 18, Edifici Oasis Or, Porta 35, 38300 La Orotava. Per a qualsevol aclariment o consulta pot posar-se en contacte amb nosaltres al 922325536 o b茅 per correu ordinari a l’adre莽a postal esmentada.

Acceptaci贸 de Termes

Els serveis que Musibodas Gesti贸n Integral de Eventos, S.L. descriu i / o subministra a la web estan subjectes als seg眉ents termes d’煤s:

Musibodas Gesti贸n Integral de Eventos, S.L. es reserva el dret d’actualitzar aquests termes d’煤s sense previ av铆s. A la versi贸 m茅s actualitzada d’aquests termes podr脿 accedir usant l’enlla莽 disponible a la web com “Av铆s legal i Condicions d’煤s.”

Per l’acc茅s a la web se li atribueix la condici贸 d ‘ “Usuari del Web” (en endavant, “l’Usuari”) i implica l’acceptaci贸 plena i sense reserves de totes i cadascuna de les disposicions incloses en aquest Av铆s Legal en la versi贸 publicada per Musibodas Gesti贸n Integral de Eventos, S.L. en el moment mateix en qu猫 l’Usuari accedeixi a la web.

En conseq眉猫ncia, l’Usuari ha de llegir atentament el present Av铆s Legal en cadascuna de les ocasions en qu猫 es proposi utilitzar la Web, ja que aquell pot patir modificacions. Posem a disposici贸 de l’Usuari diferents mitjans de contacte, que podr脿 trobar a la secci贸 de contacte de la web.

Amb Car脿cter General

Musibodas Gesti贸n Integral de Eventos, S.L. informa que la p脿gina web http://despedidasgirona.eu t茅 per objecte facilitar, al p煤blic en general, el coneixement de les activitats que aquesta empresa realitza i dels productes i serveis que presta.

Sobre l’Acc茅s i els Continguts

Musibodas Gesti贸n Integral de Eventos, S.L. es reserva la facultat d’efectuar, en qualsevol moment i sense necessitat de previ av铆s, modificacions i actualitzacions de la informaci贸 continguda en la web o en la configuraci贸 i presentaci贸 d’aquesta.

Musibodas Gesti贸n Integral de Eventos, S.L. no garanteix la inexist猫ncia d’errors en l’acc茅s al web, en el seu contingut, ni que aquest es trobi actualitzat, encara que desenvolupar脿 els seus millors esfor莽os per a, si escau, evitar-los, resoldre’ls o actualitzar-los.

Limitaci贸 a l’煤s personal i no comercial

L’Usuari es compromet a utilitzar la Web i els Serveis de conformitat amb la llei, el present Av铆s Legal, i altres avisos, reglaments d’煤s i instruccions posats en el seu coneixement, aix铆 com amb la moral i els bons costums generalment acceptats i l’ordre p煤blic.

Queda prohibit transmetre o enviar a trav茅s de la Web qualsevol contingut il路legal o il路l铆cit, virus inform脿tics, o missatges que, en general, afectin o violin drets de Musibodas Gesti贸n Integral de Eventos, S.L. o de tercers. La utilitzaci贸 no autoritzada de la informaci贸 continguda en aquesta web, aix铆 com la lesi贸 dels drets de Propietat Intel路lectual o Industrial de Musibodas Gesti贸n Integral de Eventos, S.L., donar脿 lloc a les responsabilitats legalment establertes.

Av铆s espec铆fic sobre software disponible en aquest lloc web

Musibodas Gesti贸n Integral de Eventos, S.L. pot subministrar des de la web la possibilitat de descarregar programari de tercers. Aquestes eines pertanyen als seus fabricants i, per tant, Musibodas Gesti贸n Integral de Eventos, S.L. no respondr脿 de cap conseq眉猫ncia, dany o perjudici que poguessin derivar de l’煤s d’aquest programari. L’煤s d’aquest programari estar脿 regit per la llic猫ncia d’acceptaci贸 de termes del propi programari i del seu fabricant, que, en qualsevol cas, l’Usuari haur脿 de llegir i acceptar pr猫viament a la seva instal路laci贸 i 煤s.

Enlla莽 a llocs de terceres parts

A la p脿gina de Musibodas Gesti贸n Integral de Eventos, S.L. es proporcionen vincles a altres p脿gines web que permeten abandonar aquesta. Musibodas Gesti贸n Integral de Eventos, S.L. no es responsabilitza del contingut de qualsevol vincle o vincles subseg眉ents d’aquestes p脿gines ja que no estan sota el seu control. A m茅s aquests vincles es proporcionen amb fins pr脿ctics i no impliquen l’acceptaci贸 o recomanaci贸 de Musibodas Gesti贸n Integral de Eventos, S.L..

Protecci贸 de Dades

Musibodas Gesti贸n Integral de Eventos, S.L., de conformitat amb el que estableix la Llei Org脿nica 15/1999, de Protecci贸 de Dades de Car脿cter Personal (LOPD) ia la normativa de desenvolupament, garanteix la seguretat i confidencialitat de les dades facilitades pels seus client